our big journey

— New Zealand here we come!

Kelly Tarlton's

Kategori: Allmänt

Då har vi besökt första sevärdheten här i Auckland. Det blev en eftermiddag på Kelly Tarlton's (underwater world & Antarctic encounter). Här skulle det bjudas på en massa olika fiskarter, stora hajar och en Antarktis-avdelning med pingviner. Massa skoj tänkte vi!
 
Vi tog oss dit med en hajbuss och betalade glatt 27,20 NZD/pers. MEN.... 
  ...det var inte alls som det stod att det skulle vara! Eller jo, det fanns ju (små) hajar, en del olika fiskarter och även pingviner.. Dock var det inte särskillt många akvarium och de som var slog inte de man tidigare sett. För lite klara färger, roliga fiskar och intressanta skyltar att läsa. Helt enkelt ganska tråkigt. Buh!
 
Hajar ska vi titta på en annan gång. Vi har nämligen bestämt oss för att dyka med hajbur i det stora Stilla havet!!! (om vi fortfarande vågar när vi väl står där på båten dvs.)
 
Pingvinerna var dagens stora +
De såg så roliga ut när de vaggade fram med vingarna sträckta bakåt. Några var stora, bruna och fluffiga. På skylten stod det att de var bebisar (?!) 

KOMMENTARER:

 • Josefine säger:
  2012-09-13 | 14:05:32
  Bloggadress: http://aupairjosefine.blogg.se

  Wow! Ska ni på allvar dyka med hajar!! Gud vad coolt och Gud vad häftigt. Hälsa Bruce från mig ;)

  Svar: yes, eller det är i alla fall något vi börjat fundera över. Gör mycket hellre det än hoppar BungyJump.. Haha, ska hälsa! ;) människor är vänner, inte mat/Frida
  Frida Nilsson

 • Aiff! säger:
  2012-09-15 | 11:33:29

  Vilken besvikelse, jag hoppas att de andra sakerna jag hade med är något bättre ^^

  Svar: haha ja. Sky Tower var värt besöket i alla fall.;)
  Frida Nilsson

Kommentera inlägget här: