our big journey

— New Zealand here we come!

Största bioduken på södra halvklotet

Kategori: Allmänt

Då var det äntligen dags! Den 12/12/2012 hade kommit. Dagen vi väntat på var här! 
 
Efter att ha lämnat National Park i måndags har vi hållit till i huvudstaden Wellington. Första kvällen bestod av mat och fest tillsammans med de andra från Magicbussen (inkl chauffören Dan). Riktigt roligt gäng! Det blev mycket drinkar, shots och dans. Kunde dock ändå vara hemma innan 1:30 så man fick lite sömn. De andra skulle upp tidigt morgonen efter för att fortsätta med färja över till sydön. Vi valde istället att stanna kvar i Wellington ett tag för att bättre kunna utforska staden.
 
 
 
Och ett sätt att lära känna Wellington är självklart att besöka den vackra biografen The Embassy Theatre. Klockan 21:15 satt vi redo i salongen med 3D-glasögonen på. The Hobbit började rulla igång på duken och publiken applåderade. Premiärdagen på den nya storfilmen som till stor del spelats in i Wellington. Man kunde riktigt ta på förväntan som hängde i luften!
 
För att inte avslöja för mycket kan vi väl säga att vi gillade filmen. Dock märktes det att det var den första av tre filmer, dvs. det kommer fler... Teknologin var suverän! High frame rate, 3D, stor bioduk och bra surroundljud gjorde att filmen kändes närmare verkligheten. Filmen bör ses i åtminstone 3D för bästa njutning!
 

(Den smarta blå boxen innehåller en massa biopopcorn!)
 
Puss & kram
 
 

KOMMENTARER:

 • Elin säger:
  2012-12-15 | 15:37:49
  Bloggadress: http://blogg.henningmedia.se

  Häftigt! Men high framerate alltså... Nä! Vill inte!

  Svar: Man ska inte förakta det man inte upplevt. Om du dock inte gillar det så behöver du inte :)
  Frida Nilsson

Kommentera inlägget här: