our big journey

— New Zealand here we come!

Paihia, början på de sista veckorna

Kategori: Allmänt

Jaha, då är Nya Zeeland-vistelsen snart slut. Fast inte riktigt än...
 
Efter att ha flugit från Christchurch till Auckland spenderade vi en heldag i den stora staden. Sedan lämnade vi Auckland och tog oss med Magicbussen upp till Northland och the Bay of Islands. Tanken var att spendera de sista 2 veckorna i Paihia och ligga på stranden hela dagarna. Jobba lite på brännan ;) MEN, här har det inte varit mycket sol än. Istället är det blåsigt, kallt och regnigt. Typiskt!
 
Igår, lördag, anlände Kiwi Experience-bussen med massor av folk. Två av passagerarna var Anna och Annie från Linköping. Kul att få se lite kända ansikten. Vi bestämde att vi skulle ses senare på kvällen och ta en drink och kanske gå ut.
 
Kvällen kom och som bestämt satte vi oss på vårt hostel och drack, skrattade och pratade NZ/Australien. Anna och Annie har precis kommit till Nya Zeeland efter att ha spenderat 4 veckor på Australiens östkust, vilket vi ska göra om bara några veckor. Bra att få tips på vilka ställen man bör besöka och vart man ska bo.
 
Strax innan kl 23 gick vi till en bar/klubb (kanske Paihias enda) för att dricka drinkar och dansa. Man kunde tydligt höra vilken låt som var DJ:ns favoritlåt eftersom den spelades var femte minut. Så "Gangnam Style" dröjer länge innan vi hör på igen... Trots dålig DJ var det en bra kväll med trevlig sällskap, skratt och en del dans.
 
Hoppas det slutar blåsa så mycket så vi får njuta av sol och strand den sista tiden som är kvar i Nya Zeeland!
 
Imorn blir det Cape Reinga!
 
 
Puss & kram
 
 
Kommentera inlägget här: