our big journey

— New Zealand here we come!

Final day of our big journey

Kategori: Allmänt

Onsdagen den 13 Mars var till slut kommen. Med blandade känslor hade vi packat ihop alla våra saker och ställt väskorna prydligt på rummet. Planet skulle inte åka förrän på kvällen så vi hade fortfarande en sista dag att njuta av.

Vi ville gå tillbaka till salongen där vi hade fått hårmassage och passa på att få massa olika behandlingar. Tyvärr så var den salongen fortfarande stängd på grund av Nyepi men Bob och Lydia kollade snabbt upp en annan salong som skulle vara öppen. Vi åkte dit till kl 12 när de öppnade men vi blev besvikna igen. De var fullbokade fram till kl 15 så det var bara att åka tillbaka till huset och vänta vid poolen. Inte så tokigt ändå.

Efter några timmar när vi hade blivit hungriga skulle Petter åka iväg med mopeden för att se om något ställe var öppet där vi kunde köpa lite lunch. Oturligt nog ramlade han och hela mopeden på vägen när han skulle göra en U-sväng och skrapade upp armen och benet. Han kunde ta sig hem själv och berätta för Frida vad som hade hänt. Hon sprang genast upp till övre plan och hämtade Bob. Sedan tog vi oss allihopa till närmsta Medical Centre. Där fick Petter ganska snabbt hjälp att rengöra såren och bli omplåstrad. Som tur var behövde ingenting sys och inga ben var brutna. Inte heller hade huvudet fått någon skada. "Bara" stora skrapsår på höger arm och ben. Tur i oturen kan man verkligen säga!
 
Denna incident stoppade oss dock inte från att njuta av spa-behandligar en sista gång. Petter fick härlig fotmassage i en hel timme och Frida slog på stort med ett paket som inkluderade Body Massage, Body Scrub, Body Shower och Facial Yoghurt Mask. Att få bli ompysslad i 90 minuter var bättre än hon kunnat föreställa sig! Men innan vi lämnade salongen passade Frida på att få luggen klippt och Petter fick en ny snygg frisyr. Alltihop kostade under 150 svenska kronor. Mår bra inombords av att veta det!
 
Nu sitter vi på flygplatsen i Doha. Ska snart gå på sista flyget som tar oss till Stockholm Arlanda. Nu har alltså 6 månader och 8 dagar gått sedan vi var på svensk mark senast. Tiden går fort ibland! 
 
Tack Nya Zeeland, Australien och Bali för att ha gjort det senaste halvåret till det mest spännande, fartfyllda, roliga och intressanta halvåret i våra liv! Kommer för alltid minnas denna underbara resa!!!
 
Puss & kram
 
Ses snart!

KOMMENTARER:

  • Kajsa säger:
    2013-03-14 | 09:01:58

    Låter så himl bra!

    Svar: Självklart!
    Frida Nilsson

Kommentera inlägget här: