our big journey

— New Zealand here we come!

15 000 feet och neråt

Kategori: Allmänt

Äntligen fick vi sova ut lite utan att behöva tänka på bäddning, städa kök eller att passa bussen. Härligt! Efter frukost och skype med mamma Åsa gick vi till receptionen för att få lite info om tider för eventuell fallskärmshoppning. ”There is a pick up in 10 minutes if you want to go”, sa kvinnan bakom disken. ”Öh..öh..öh..OK!” blev vårt svar.

Tio minuter senare klev vi in i limosinen som tog oss ut till flygplatsen.

 

 
 

Det otroligt vackra rosa flygplanet skulle ta oss upp i det blå. Vi fick välja mellan ett hopp från 12 000 ft (ca 3600 m) eller 15 000 ft (ca 4500 m). Valet var enkelt! Från 15 000 ft rullade vi ut ur planet.

 

Hur kändes det? Ja det finns bara ett ord som kan beskriva känslan: Overkligt!

Resten av dagen gick vi som i lyckotrans. Efter lunch och vila tog vi en promenad genom Rose Gardens till Lake Taupo (Nya Zeelands största sjö). Där vandrade vi längs strandkanten en liten stund innan vi mötte upp Adrian (tysken från Rotorua) på ett café. Delade på en god chokladmilkshake och njöt i solen.

 


 

Puss & kram

 

 

KOMMENTARER:

 • Mamma Åsa säger:
  2012-12-03 | 17:25:49

  Åh, ser ut som det var perfekt väder för ett hopp. Apropå hopp, hoppas ni såg riktigt långt. Kanske enda till Marianelund?

  Svar: haha, ja det var jättefint väder! Perfekt val av dag! Vi såg ända till nästa stopp, Tongariro National Park (Snöbeklädda berget i bakgrunden av fb-bilden)
  Frida Nilsson

 • Nenne säger:
  2012-12-03 | 19:22:59

  Det såg verkligen fantastiskt ut! På milkshakekortet ser det ut som du fått en smäll i ansiktet. Har du?

  Svar: Nej det har han som tur inte :) Kanske ett märke från glasögonen vi hade på oss under hoppet. De satt riktigt hårt../Frida
  Frida Nilsson

 • Elin säger:
  2012-12-03 | 22:19:11
  Bloggadress: http://blogg.henningmedia.se

  Shit vad modiga ni är!!! Häftigt!!!

  Svar: Tackar!!! Fear is temporary, achievement is permanent
  Frida Nilsson

Kommentera inlägget här: